Hoppa till innehåll

Tack

11 maj, 2011

Det här inlägget är ett enkelt Tack till de människor som omgärdar mig, som finns i mitt liv bortsett från vår egen lilla familj.

Jag har en så bra svärmor och svärfar, vilken lycka att vara jag. Saker bara fungerar när man frågar dem. Och min svärmor är inte bara svärmor, utan min vän. Vi kan prata om allt möjligt mellan himmel och jord. Vi tycker inte alltid samma sak, men det spelar ingen roll. Ni finns där för mig, för oss, för hela vår familj, ni ställer alltid upp med ert stöd och med ert tålamod och jag hoppas att jag kan återgälda något av det du ger. Svärfar fixar saker, han klagar aldrig. Det bara funkar; ”javisst, det här fixar vi”, säger han. Jag är så tacksam för den hjälp ni ger till mig, till oss, till familjen. Ni är oersättliga och jag hoppas att det alltid, alltid får vara såhär, att ni alltid finns (fast jag vet att det inte går. Men hoppas får man!). ♥♥

Jag vill inte heller glömma bort att nämna min familj i Österbotten. Min älskade pappa som alltid ställt upp för mig, min älskade mamma som jag kan ringa till mitt i natten och som alltid orkar lyssna på mitt babbel eller mina obefintliga problem eller bara vara. Och mina älskade systrar. Vad vore jag i all min glas, om inte mina syrror fanns? 🙂 Det är tack vare er som jag orkar, varje ögonblick, varje dag. ♥♥♥♥

Det här citatet kommer från en av mina favoritbarnböcker, Kottens hemlighet:

Här sitter jag med vännerna,
 – av vänner blir man rik.
Och varm i hjärteroten och vacker som musik.

Annons
One Comment leave one →
  1. Erica Wallenius permalink
    12 maj, 2011 06:34

    Vad underbart att du får så mycket hjälp från dina svärföräldrar och att ni trivs så bra tillsammans.Tummen upp för dem!!!!! Hoppas att jag också kan bli en sån svärmor i framtiden:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: