Hoppa till innehåll

Prickig korv

11 maj, 2011

Min stackars prickiga lilla korv. Jag skulle bära dina bärdor, din feber, dina koppor, om jag bara kunde. För att du skulle slippa. Fast sen, när de är borta, är det över, då kommer de inte mer. Blä för vattkoppor, de är till och med i hårbotten. 😦 Du är så duktig, mitt härliga barn.  Till och med köttbullar gick ner idag. Och det är tur att det finns Nalle Puh-DVDer och roliga böcker, då tänker man på annat en liten stund och inte kliet. ♥

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. Aurora permalink
  11 maj, 2011 07:24

  Stackars liten.. Vill bara förbereda dig på att även små bebisar kan få vattkoppor. Vår minsta hade när han var 2,5 månader. Det gick faktiskt bra fast han var alldeles full med koppor.. Hoppas ändå att ni klarar er med en prickis denna gång.

  • 11 maj, 2011 07:34

   Jag hoppas, hoppas att tvillingarna skulle ha nåt skydd från att nyss ha varit i min mage. Jag har ju haft vattkoppor. Men blir det så, tar vi den dagen då den kommer.

 2. 12 maj, 2011 06:57

  Oj, stackarn. Inte roligt då det kliar.

  • 12 maj, 2011 01:25

   Nej verkligen inte. 😦 Jag lider med honom och hoppas prickarna försvinner fort, fort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: