Hoppa till innehåll

Sjalbarn

4 mars, 2011

Se hit alla ni som inte kan knyta sjalar eller ni som funderar på att köpa en. Eva har en jättefin bildserie i sin blogg, där hon också visar hur man knyter sjalar. Och så får man 15 procent rabatt på Kimperis produkter. 🙂

Nu blir jag jättesugen på att bära barn. Utanför kroppen alltså. ^^

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. 4 mars, 2011 08:30

  Sjal skall jag nog testa denna gång som komplement till vagnen 🙂

  • 5 mars, 2011 05:23

   Samma här. Sen får jag se om det blir nån framgång eller om jag blir mer irriterad än glad. 😀

 2. 6 mars, 2011 09:38

  Känner många som fullkomligt dyrkat sina sjalar. I all synnerhet de som inte fött sina barn utan fått dem när de varit uppåt 10 kilo tunga. Jag hade min flicka i Baby-björn inomhus (knappt 9 kilo vid 2,5 års ålder, när vi fick henne) för att jag inte hade hört talas om sjalarna. När jag ser mammor och pappor med sjalar – och miniknyten innanför dem – på stan, känner jag alltid en sådan värme för både förälder och barn. Det känns bara helt rätt, rakt igenom, med den närheten och den relativa ”inåtvändheten”.
  Lycka till med ditt eventuella ”sjalande”.

  • 6 mars, 2011 12:53

   Va mysigt. 🙂 Jag hade lånat syrrans Baby Björn-sele när W var liten, men han trivdes tyvärr inte särskilt bra i den. Därför använde vi den inte så ofta. Kanske det var för varmt? Det var ju augusti och supervarmt då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: