Hoppa till innehåll

När det är bra

4 mars, 2011

En kaffe på balkongen, solen skiner kommer fram då och då och värmer oss djupfrysta nordbor. Jag sitter på balkongen och dricker en kaffe och lyssnar på Spotify i bakgrunden. Skönt! Vår! Njuuut! Det knakar i fönstren och balkongglasen, när solen ler mot väggarna. En behaglig kaffedoft sprider sig från köket och vinden susar utanför. Jag tänker att det vore perfekt väder att ha två småttingar att sova i vagnen ute idag. Vinden drar lite i mina tunna, vita gardiner när dörren är öppen.

Det är vår, VÅR! Även om snön ligger kvar, vet jag att den smälter lite mer varje dag. Visserligen blir det inte mer än runt 15 grader på balkongen än, men det är ju sköna fredag och jag planerar nåt litet bakverk ikväll med sonen. Och allmänt mysig fredagskväll. Bakvärk har vi ju nog av på nätterna när ryggslutet belastas. 8)

Jag ringde nyss rådgivningen och fick höra resultatet av gårdagens blodprov. Mitt Hb har stigit till 122, hurra! Det lönar sig att knapra Obsidan. Ja, alltså inte obsidian, för det är en bergart. 😉 Det var kanske inte bara inbillning att jag tycker jag blir piggare av järntillskottet.

Nu ska jag ta tag i stickorna eller virknålen innan det blir full rulle här hemma igen. Min mammaledighet har ju börjat idag! 😀 Njut av helgen, folks!

— tillägg — lite senare..

Jag har det så bra, så ofattbart bra. Jag läste i Prematurbloggen om Mea, som också väntade tvillingar, men det gick inte lika bra för henne. I vecka 22 somnade hennes två små in för gott. Det rev i mig, i kontrast till min oförskämda glädje och jag kände mig lite skyldig över vara glad. Livet är så skört. Vi ska ta vara på de dagar som är lyckliga och den tid som ges oss. ♥

—-

Annons
5 kommentarer leave one →
 1. 4 mars, 2011 12:16

  Det finns så många småsaker att vara lycklig över..och man borde oftare påminnas om det..så att man slutar gnälla och oja sig över småsaker.
  Idag är jag glad för att bästa väninnan kommer på besök 🙂

  Ha en skön vårdag!!

  • 4 mars, 2011 12:30

   Jag tycker jag läser om så mycket elände och uschigheter, cancer och dödsfall. Jag blev på nåt sätt mer rädd för att livet ska ta slut när jag fick W. Kanske för att känslan kom över mig att ”jag ska bli ersatt någon dag”. Fast det är ju så.

   Man ska njuta varje dag, nu blev det är ju dystert! Kramisar, ha det roligt med väninnan!

 2. 4 mars, 2011 12:22

  Skönt det ser ut!! Njut nu!!!

 3. 4 mars, 2011 01:33

  Det ser så härligt ut och vad jag är glad att du kan njuta små stunder och ta vara på dem. Hela tiden får vi komma ihåg att vara tacksamma för det vi har. Vi kan också mista det… livet är bräckligt, precis som du säger. Lycka till Bitte, det blir såå spännande med dina nya småttingar. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: