Hoppa till innehåll

Fina vårvintern

8 februari, 2011

Det kommer mer och mer snö.

Det har snöat hela natten…

 

… och det fortsatte på morgonen.

… och det var vitt, vitt vitt på morgonen. Fast jag kan inte låta bli att tycka det är otroligt vackert med all snö i trädet. Under dagen blåste en hel del ner, så man fick akta sig när man gick under de stora träden.

Jag var på språng i stan, på försäkringsärenden, lite lunch med sambon, en trevlig kopp kaffe och sedan lite småshopping i stan. Bu&Bä har fått ett nytt spjälskydd, jag tyckte det var så tråkigt med det vita.

William är trött efter dagen, han har frågat hundra gånger (jag skojar inte) efter välling. Och om han får den, vill han ha mera senare. 😛 Nu gav han sig till tåls och väntar. Men oj, vad det prövar tålamodet när man själv är supertrött, som idag.

Sötaste sonen, han är så rar, men hur ska uppskattar man det när ögonen faller ihop? 😛 Han satte sin käraste kanin i Bu&Bäs säng och sa att de fick låna en stund. Jag tror, nej, jag vet att han kommer att bli en jättebra storebror! ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens tanke:

Det var så fint ute, solen kom nästan fram ett tag. All betong såg plötsligt lite finare ut, jag tänkte på våren och sommaren. Jag tänkte på att det är löv istället för snö i träden. Barnen vid skolgården här nära sprang runt och var glada och rullade stora snöbollar, nästan större än dem själva. Jag tänkte på våren. Våren är den allra, allra bästaste tiden på året. Och tänk, klockan halv sex på kvällarna är det ännu lite ljust. Underbaaart!

Oj… nu somnade sonen på soffan och klockan är kvart i åtta. Jösses, det är ovanligt, men skönt! 😀

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. Monica permalink
    9 februari, 2011 05:58

    Vilket härligt blått ljus på ena bilden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: