Hoppa till innehåll

Kalas!

1 februari, 2011

När man är fem år ska man ha ett roligt kalas med massor av presenter och mycket tårta. 😀 Det är lustigt, jag minns mycket av ”när jag var fem år”. Allt kuligt och roligt som hände, hände just när jag var fem år. Antagligen var det ju inte så, antagligen var jag fyra, sex och sju år också under den där ”femårisperioden” då jag sa en massa kul och gjorde roliga saker. Systersonen älskar Lego och det blev ett riktigt Legokalas såklart. Han kan redan bygga nästan allt själv. Lego är toppen, jag fick också vara med och bygga. I alla fall leta bitar. ^_^

 

Jag måste passa på att infoga en bild av höggravida mig och ickegravida syrran. Jag har en motsvarande bild i pappersformat, när L-syrran som väntar barn senast. När blev jag såhär stor? :O

Dagens flabb: Pysventil? Alltså seriöst, jag har missat den här annonsen (för att jag inte köper Föräldra- eller gravidtidningar). Å andra sidan, jag kanske flabbar nu och använder den där sedan. Dock inte på mig själv. Jag undrar om den visslar också. 😛

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. 2 februari, 2011 04:27

  Tänk vilket jobb, att sitta vid ett ritbord och planera en pysventil och sedan utforma den och testa den (själv?). Och sedan gå hem och tycka att man gjort ett bra dagsverke! 😀

 2. Barbro permalink
  2 februari, 2011 05:59

  Otroligt att de ligger två små liv i den magen,som ser riktigt häftig ut faktiskt.
  Egentligen tycker jag att inte att du är så stor,men de är väl några dagar kvar ännu innan du får träffa Bu och Bä.
  Allt gott önskar jag dig!

  • 2 februari, 2011 07:53

   Ja, det är faktiskt otroligt. Jag förstår det inte riktigt själv. Det är både skrämmande, häftigt, underbart och lite läskigt på samma gång. Läskigt när de sparkar, men bra för att man vet att de lever. Få se hur länge det är kvar, jag tror inte jag går tiden ut. Men hur länge, det är frågan.

   Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: