Hoppa till innehåll

En annorlunda jul

23 december, 2010
tags: , ,

Så kom julen i alla fall. Imorgon är det julafton. Jag hade tänkt se på en julkonsert i tv, men glömde bort det för att jag bråkade med en VÄTE-lampa från Ikea. Jag avskyr när saker går sönder, den tunna pappersskärmen var inte alls gjord för att passa, så nu får vi vara utan ett tag. Nu har vi i alla fall ljus i vårt hus, det finns lampor i alla rum. William säng är flyttad till vårt stora sovrum, eftersom han inte ens vågar leka ensam i något annat rum än där vi är. Det är ingen idé att bråka om att sova ensam nu och jag vill få plats i vår storsäng!

Äntligen har jag hittat kamerasladden! Måste passa på att ladda upp lite bilder från vårt flyttkaos. Än är det inte tomt i gamla lägenheten, det finns mattor, dammsugar, köksformar och gardiner samt lite hyllor och grejs kvar. Puuuh, det är en långdragen process, som jag längtar efter ett slut på. Under tiden har vi skaffat en del nytt och mer ska det bli i form av förvaring av olika typer. Och stolar och databord.

Gamla lägenheten
Första nätterna sov vi såhär
Ny favoritplats, klädskåpet
Vi har ju diskmaskin!
Sonen testar sitt nya bord och ”skriver viktigheter”.
Mamma, min katt bara sover!
Stickfordral, en liten födelsedagspresent

Vardagsrum och Bu&Bäs rum till höger

Lite jul i alla fall

Ser på favoritprogrammet, Keno, med W. Det är ju siffror där!

Nu har vi iaf sängen uppe, även om lakanen är olika, lampan saknar skärm (för den passade inte när man har energilampor) och W:s säng syns inte.

 

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. netaskrypin permalink
    24 december, 2010 10:26

    God Jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: