Hoppa till innehåll

Åh, det doftar gammal tant!

14 december, 2010

Jag gick in på Body Shop:en igår, när jag kom hem från skolan. De hade en reklam om en handkräm och i dessa tider kan de komma väl till pass. Mina händer är torra som fnöske efter en dag i skolan. Jag gick förbi en hylla med bekanta produkter. Åh, Dewberry duschtvål! *öppnar testern och doftar* Nämen Fuzzy Peach – och Banana schampo! Vilka minnen som flödar över mig i och med dessa gamla produkter, som jag var ivrig att använda under gymnasietiden och lite efteråt. En försäljare med illorange hår kommer och frågar om jag behöver hjälp med nåt.

Ne-nej.., jag tittar bara på de här produkterna, va roligt att de har kommit tillbaka! stammar jag fram lite fumligt.

Hon ser en aning förbryllad ut, stackarn. Hon hängde antagligen i mammas kjolar fortfarande, då jag gick i gymnasiet. Hon tyckte säkert jag var lastgammal och knäpp.Vad då tillbaka, liksom? 8)

PS. Produktserien heter Body Shop Originals nu. Man känner sig som ett riktigt original då man använder dem, med andra ord. 😉 DS.

Annons
5 kommentarer leave one →
 1. 14 december, 2010 03:10

  Oj, Dewberry! Det var min favorit, jag har fortfarande en flaska kvar, den är kanske tio år gammal men doftar gott ännu.

  • 14 december, 2010 09:22

   Jag hade länge kvar parfymen också, eller parfymoljan. Fast den slutar dofta eller doftar lite konstigt om man har den på sig efter så lång tid.

 2. 14 december, 2010 04:01

  Måst fara och sniffa! Bodyshop är inte vad det var då. När det dessutom låg långt bort och var mer onåbart. Dewberry låter väldigt bekant. 🙂

 3. Tvåbarnsmamman permalink
  14 december, 2010 07:29

  Inte lätt att bli ”gammal”. 😉 Märks speciellt bra då man tänker tillbaka på något som var för ”några år sedan” då man inser att det är 10, 15 eller t.o.m. 20 år sedan det hände. 🙂 Åldersnoja ibland här åtminstone. Huvudet säger att man är 19, spegeln 45 minst och körkortet 30+… 🙂

  Ha en bra dag!

  • 14 december, 2010 09:23

   Haha, jag verkligen! 😀 Tiden går snabbt. Speciellt när man ser andras barn växa upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: