Hoppa till innehåll

Dagens

13 december, 2010

Dagens urk: Vi såg en video om åderbråcksoperation idag i skolan, mest för att se var olika instrument användes och vad det heter. Huu, det var hemskt med haavanlevitin, ådror och krokar och blod. Jag beundrar dem som jobbar som kirurger ellre i op-salar och inte har obehag!

Dagens undran: Var köper man ett par skor som funkar bra när det är kallt och som inte är för dyra, men ändå ser okej ut (inte tantskor!) som inte har helt platt botten och är superhala?

Dagens sug: Det suger att jag inte kan gå på Williams julfest. Den är halv åtta och vi har tent klockan åtta samma dag. ;_;´

Dagens underbara: Småprat vid kvällsläsningen, en lugn och skön stund. Att få krama sin son är bland det bästa som finns, speciellt när han kramas tillbaka. Och när han somnar med armen runt mig. ♥

7 kommentarer leave one →
 1. lillemor permalink
  14 december, 2010 07:54

  hej Bitte,
  vi kollade också på brio vagnen,men jag tyckte den var så liten-jag tänkte att vi blir tvungna att byta till en större så snabbt då.
  Vi köpte alltså en carena,och så beställde jag liggkoppar i rosa till den,så använde jag dem i ca.ett år,sen böt jag till sittdelarna. Jag har varit riktigt nöjd med den,och bären ryms bra i den ännu.Jag kan lägga upp bild på bloggen hur den såg ut med liggdelarna,så vet du.Jag rekommenderar den starkt.

  • 14 december, 2010 12:11

   Hej! Tack för svaret! Vi kollade på Carena vi med, och mätte. Briovagnen är lika stor, det skiljer nån ynka centimeter. Jag hade tänkt att vu kanske får tag i en Carena senare om det behövs, men den känns inte lika stabil som Brion, pga hjulen. Fast många har varit nöjda med den, Carena alltså.

 2. 14 december, 2010 08:08

  Vad festligt att du helst vill ha skor som är för dyra, det vill jag också!

 3. 14 december, 2010 05:05

  Jag har vinterskor från El Naturalista (finns på bland annat Click). Vet inte om de har samma modell iår, för jag köpte mina ifjol ,men då var det redan andra vinter de sålde dem. Varma, grov botten, snygga och smäckra trots ”rediga”. 150 euro kostade de, dyraste skor som jag köpt åtm, men jag är nöjd. Med yllesulor innuti är de ännu bättre. Dessutom tror jag gummit i bottnarna är återvunnet, så om man tycker det är viktigt, så ännu bättre.

  • 14 december, 2010 09:22

   Jag letar efter billigare skor, hade skrivit fel först! Ett ”inte” hade ramlat bort. 🙂 Men tack för tipset ändå.

 4. 20 december, 2010 08:16

  Dinsko har väldigt bra skor som inte är hala.. Köpte ett par kängor för ca 50 euro och är det bästa skorna någonsin. Dinsko har ju också relativt billiga skor, med bra kvalité 🙂

  • 21 december, 2010 09:49

   Najs, måste kolla in lite mer då. Jag var dit, men hittade inget jag ville ha just då. Ett par lurviga boots för just 50 euro hittade jag, kanske de inte är så hala som jag tror?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: