Hoppa till innehåll

Det händer

23 oktober, 2010

Hjälp, vad det händer mycket saker just nu. Halva torsdagen gick åt att åka tåg. Eftersom jag åkte sent (efter skolan) hamnade jag att byta tåg två gånger. Det är tur att jag inte är megagravid – Pendolino är alltid sent till Seinäjoki och jag hade två minuter på mig att byta tåg och spår och springa upp- och nerför trappor. Men det gick. På hemvägen är det bara ett byte i T:fors och där har de ju rulltrappor. (y)

Fredagen var en sorgens dag. Usch så mycket tårar det har blivit. Ändå är jag inte den som lider mest. Jag tycker det är fel – så fel att begrava en 24-åring. Jag ser ingen mening i det. Jag lider mest med de närstående som förlorade en son och ett barnbarn. Jag vet inte om jag själv skulle klara av det.

Så liten plats en människa tar på jorden
mindre än ett träd i skogen
Så stort tomrum hon lämnar efter sig
en hel värld kan inte fylla det

Så litet en människas hjärta är
inte större än en fågel
rymmer ändå hela världen
och tomma rymder större än hela världen
ändlösa tomma rymdskogar av tystnad sång.

Vila i frid, älskade kusin.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: