Hoppa till innehåll

Det händer – del II

23 oktober, 2010

Det är aldrig tråkigt när man är här hemma i Österbotten. Kanske för att det är så intensivt. Idag hann jag springa till frisören och fick äntligen klippt mig (och frissan fixade en cool liten fiskbensfläta :)) och lite ny färg i håret. Vissa är supernojiga och säger att man inte ska färga håret när man är gravid. Men inte hinner man det ju sen heller, när barnet/barnen har kommit. Jag skippade iaf att bleka håret (brukar göra ett par slingor). Va skönt med fräscha toner, man känner sig som en ny människa.

Nu ska vi iväg till syrran, jag ska försöka ladda upp med mer mammakläder. Även om min mage är förhållandevis liten än, kommer jag inte i några byxor. Till och med vissa leggings klämmer de åt precis där Bu&Bä bor. Det känns inte bra.

Igår var det en märklig dag. Snöstorm (det blev totalvitt!) begravning och sedan en stund vid Samlingshuset för att lyssna på Maskinen. Det var verkligen fullt ös! Mängder av lampor, lysen, rökmaskin och mycket volym som gjorde att de vanliga lysrören blinkade till överallt. Vilken grej att de kunde komma och spela, det lär inte hända på typ hundra år till. 😛

Efter gårdagen var jag trött och röd i ögonen, hade en massa huvudvärk så det var underbart att krypa ner i sängen med en mysig katt och tjockt täcke medan snön yrde ner.

Mamma tycker att jag går på högvarv när jag är gravid, att jag är lite rastlös. Att jag har ändrat lite sedan jag blev gravid. Det kanske jag har. Jag vill göra saker. Jag mår väldigt bra, jag har mindre tics än vanligt och då fungerar man bättre. Jag är glad och nöjd över att jag kan sitta och äta (för det mesta) bland folk; i skolan och hemma med familjen. Jag kan svälja normalt! Jag kan äta utan att hyperventilera och andas in knäckebrödssmulor = få dem i halsen! Man kanske inte förstår att uppskatta det, då ätande för de flesta är något som ”går av farten”.

Jag måste passa på att sätta in ett par kattbilder. Den till vänster är inte vår katt, utan min fasters Bruno. Han är så cool, han ligger och svalkar sina tillbehör (kolla bakbenen!). Det andra är good old Bambam, även känd som Gäddson. 😉 Katter är lustiga djur, inte alltid så självständiga som man skulle kunna tro om kattdjur heller.

Nu ska jag sluta blogga och vara lite social.  (men är man inte det med en blogg? ;))

Annons
3 kommentarer leave one →
 1. netaskrypin permalink
  24 oktober, 2010 05:26

  Det brukar alltid vara fullt ös medvetslös när man kommer till Österbotten! 😉

 2. annepauline permalink
  25 oktober, 2010 09:23

  Åneeej, färga inte ditt hår som är så otroligt fin färg naturligt! – Katten Bruno verkar häftig, tror aldrig jag sett någon katt ligga så där med bakbenen, han kanske spelar hund? Bambam är så fin så det är inte klokt. Vilken päls! Och så har han så häftig teckning i ansiktet. – Här regnade det hela dagen igår och blev 4 minusgrader i natt. Så gissa om det var halt här i morse!

  • 25 oktober, 2010 07:28

   Jag har inte färgat mer än vanligt, alltså en del av håret. Ibland är det skönt med lite omväxling. Det röda är nog kvar, verkligen. Och det kommer tillbaka, ett tag till hoppas jag iaf! 😀 Jag tänkte speciellt på dig, min trogna kommentator, när jag lade upp kattbilderna. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: