Hoppa till innehåll

Vardagsroligheter

7 oktober, 2010

William och jag är värlsbäst på att bygga tågbana så att (nästan) alla bitar är med – och banan går ihop. 🙂

 

 

 

Några påstår eller undrar att jag har magrat och jag gått ner mycket i vikt. Svar: Nej, men inte upp mycket heller, fast magen börjar synas. Det har varit svårt att äta pga illamåendet, men bättre har det blivit. Men nån därinne äter all min mat. 😉 Jag äter frukost, lunch, middag och kvällsmål. Det sistnämnda för att jag inte ska må illa på natten. Jag äter som en häst (som på bilden–>), men är ändå ofta törstig och hungrig.

William tycker fortfarande det är roligt att bygga med toapappersrullar. Bra med återanvändbara leksaker. ^_^

 

 

 

Stockmanns Hullut Päivät/Galna Dagar är i full gång. Jeez, vad det var mycket folk där igår. Jag hittade ett par linnen för 4,90 och en stickad, halvkort tröja (24 euro istället för 60) som jag kan ha, fast jag är gravid. Yes.

 

 

I övrigt: Fina barnet, fina hösten och mysiga duschdofter. Me like!

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. klarabella permalink
  7 oktober, 2010 05:16

  Oj vad din lillkille har börjat se ut som stora pojken :)! Grattis till graviditeten och tvillingar till på köpet!

  • 9 oktober, 2010 05:39

   Ja, han växer så det knakar och lär sig så mycket nytt. Fast det är skönt att han blir mer självgående. 🙂
   Tack! Det ska bli spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: