Hoppa till innehåll

Bättre ^_^

3 oktober, 2010

Nu är jag på lite bättre humör igen. ^_^ Svärmor&svärfar a/k/a farmor&faffa var hit ikväll och stannade med W en stund, så jag hann gå på den andra bostadsvisningen med gubben. Och sen lovade fammo att hon kan stanna hemma med W imorron så jag får gå till skolan. Tusen tack, det var väldigt snällt! Vi har en del teori och sen en liten tent i slutet av denna vecka. Även om det inte bär vidare, tycker jag det känns viktigt och jag vill ta vara på all den tid på kursen som jag kan, oavsett jag går vidare eller inte.

Jag har också fått vila ikväll och duscha i lugn och ro med en ny, fräsch duschtvål. På nåt sätt känner man sig lite som en ny människa efter sånt, även om det är små saker.

Igår fick jag klar min halskrage (eller vad kallas de?). Lättstickat och mysigt. Cowl på engelska i alla fall. Den blev ganska bra. Malabrigo är ett underbart mjukt och tjockt garn. ❤

Dagens bästa och väl passande citat just nu, kommer från Paulo Coelho.

”Life takes us by surprise and orders us to move toward the unknown -even when we don’t want to and when we think we don’t need to.”

Annons
6 kommentarer leave one →
 1. netaskrypin permalink
  3 oktober, 2010 09:36

  Fin halskrage… eller vad det nu heter! 😉 Har även hört fuskpolo och polokrage…

  • 5 oktober, 2010 05:35

   Tack för de orden. 🙂 Jag trodde fuskpolo var nåt mer lurvigt. Det låter så i mina öron. ^_^

 2. livet permalink
  4 oktober, 2010 09:14

  Den halskragegrejen gillar jag! Hade tänkt försöka mig på nåt liknande jag också. Har du nåt mönster? Eller kanske det inte behövs?

  • 5 oktober, 2010 05:28

   🙂 Jag testade mig fram bara. Själv använde jag rundstickor nummer 8. Garnet ska annars ha storlek 4-5, men det lönar sig att ta lite större stickor för att få det luftigt. Lade upp runt 110 maskor och stickade sedan två räta, två aviga genom hela. Längden får man själv bestämma. 🙂

 3. Johanna permalink
  4 oktober, 2010 08:11

  Hejsan,

  tänkte tipsa dig om att det finns en tvådelad dokumentär om identiska tvillingar på Yle Arenan. Kanske det intresserar 🙂

  • 4 oktober, 2010 08:56

   Jag undrar om det var en bit av den som jag såg. Den sändes i två delar och var väldigt intressant, fast jag såg bara lite. Det var min tur att natta sonen den kvällen. 🙂 Tack för tipset, ska kolla när jag hinner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: