Hoppa till innehåll

Regn och ny sida

24 juli, 2010

REGN!
Det kom äntligen regn, även i Åbo! Temperaturen sjönk till 16 grader i stan och jag öppnade balkongfönstret för att lukta på asfalten. Det finns få saker som slår doften av våt asfalt en sommarkväll. Tyvärr regnade det inte mer än ca tio minuter, men vi hoppas på mer.

 

Jag håller förresten på att byta bort min gamla bittesvardag-adress till en helt annan. Det ska bli en hobby-/virk-/pysselsida, under den nya adressen www.virkligen.com men den är inte helt färdig än, så ni kommer kanske inte att nå den än. Anyway – jag fortsätter att blogga som vanligt på bloggen.fi, men mina hantverk flyttar (parallellt) till virkligen. 🙂

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: