Hoppa till innehåll

17:de och 18

17 augusti, 2013

Dagens regn:

Alltså jösses. Hur mycket kan det egentligen regna? När vi bodde inne i stan brukade jag stå på balkongen och se rännilarna av vattenkaskaderna, forsa ner i brunnarna. I det grön-oranga ljuset såg det fint ut. Här ute på ”landet”, på gränsen till Raisio, lyssnar jag mest. Det är inte lika ljust, men ibland saknar jag vår stadsbalkong. Det var en fin lägenhet, förutom att köket inte hade nån fläkt och att den skulle ha varit på tok för liten åt fem.

humoret

Dagens twins & humör:

Tack och lov att febern har släppt. Vi har torkat snor från två små i dagarna två. Snor från byxor, från små näsor, från golvet, från våra egna kläder… var kommer allt ifrån? Inatt vaknade Isaac klockan tre och sparkade och sparkade både mig och Milja. Han drömde tydligen nåt dåligt, han var helt väck i tio minuter. Suck, de här långa nätterna och långa dagarna. Mika låg halvt nere på golvet. Idag hade det passat bra med nåt Hoplop eller Mehukatti-land, men jag skulle ju inte själv vilja att nån annan tog sina superförkylda barn dit heller i motsvarande situation, även om jag vet att de ändå smittar ner varandra på dagis. Nåja, nu är den här dagen SLUT, tack och lov. Det här humöret ja: Jag gick ut en stund, helt allena. För att överleva.

lisa_jeans_blueblackDagens byxor:

Lisa superstretch jeans, igen. Att hitta en ny färgkombo man gillar av sina favvojeans, vad kan vara bättre? Blue black hette den här kombon.

jenniejenn1

Dagens födelsedagsbarn:

Har jag redan grattat två gånger. Min yngsta syster; fina, fina Jennie, fyller 18. Shit. När hände det liksom? Haha, skojar bara. Hon är nog den klokaste av oss tre syrror. Utan henne skulle jag inte vetat så mycket om småbarn. Utan henne skulle jag inte ha förstått så mycket om barn och utan henne skulle jag inte ha blivit påmind om hur det är att vara tonåring och ung vuxen. Tack Jennie för att du finns! Hoppas du har det kalaskul ikväll!

(ja, jag lånar din bild, det är väl okej?! :D)

Annons
One Comment leave one →
  1. 18 augusti, 2013 10:51

    Oj, denhär gratulationen had ja missa! Tusentusen tack ännu en gång fina syrran! Och va du pratar högt om mig, känner mig inte alls sådär häftigt .. Men tusen tack, du ger mig mycket du med! Kramarx100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: