Hoppa till innehåll

Igår och idag

23 juli, 2013

etttagsovdeocksaDet var ju väldigt lätt det här med att resa med tre, i alla fall vid starten igår. Men det är ju inte lätt att sova i en skumpande bil, när man är van med sköna sängen. Milja sov en halvtimme och Isaac lite mer. William ville sitta där bak…

dvdlivet… på grund av filmerna, fast han sett dem förut så många gånger. Vi skaffade en spelare som man bara kan se en film på, bilden delas alltså på två skärmar. Det finns de, där man kan se varsin film och det hade varit bra. Men huu, 300 euro bara för det – nej tack. Det blev en hel del bytande och överenskommande om vem som ska se vad och när.

flinkenbergVi såg lastbilar med roliga namn och hade ganska bra fart, det var inte mycket så mycket trafik, fast det är i slutet av juli.

asfaltsarbetetDet längsta stoppet var någonstans vid Vörå. Här stod trafiken helt stilla, bara en fil i bruk. Vi tittade på ”Bettan” och gjorde referenser till Cars – ååh, så spännande!

lillapausenporiEn av pauserna, i Björneborg. Ingen hade lust att leka i lekrummet, ett tag satt alla faktiskt stilla…

taxibilen34… men vart vi än kom, var de här blinkbilarna mest populära. Miljas favoritfärg verkar vara gul och Isaac skrek: ”Bruuuum, BRUUUM!” medan andra föräldrar nickade menande åt oss och log.

gosegrisarna
meramiljakissen
miljaarmutbarFram kom vi – efter åtta timmar. Milja hade väntat sååå mycket på att träffa Bambam och hon vågade till och med låta honom äta hur hennes hand.
– Ajj, han biter lite, sa Milja sen, när den kelsjuka katten blev galen i KitBits och hade svårt att hejda sig.

finasteskynEn vacker kvällssol skänkte oss rosaskimrande skyar och fullmånen höjde sig över slätterna. Fast den såg vi aldrig nåt av. Det tog ju sin tid att lägga alla, på en okänd plats och med mycket resa och trötthet i bagaget.

twinsvagon1
twinsvagon2Det är svalt här norröver – och oj vad det blåste igår. Twinsen är ibland bekymrade över att håret flyger iväg eller när det blåser dem rakt i ansiktet, men annars var det ingen som klagade över vädret. Ikväll kom solen fram också, wohoo!

miljamissenOch kattlekarna, ja dom fortsätter såklart.

Annons
One Comment leave one →
  1. Maria permalink
    23 juli, 2013 03:56

    Underbar bild på din far och Isak, man ser riktigt hur han tankar gos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: