Hoppa till innehåll

Den där pausen

4 juli, 2013

Sa jag augusti? Jag kanske menade juli! Varför är det så svårt att låta bli att berätta roliga saker? 😀 Det är ju inte så att mitt småbarnsliv skiljer sig från andras, men för mig är det viktigt att berätta och förklara!

Ikväll var vi på en jättehärlig Fourth of July-fest med ett par bekanta; sju glada barn, buller och bång och goda biffar. Yay, mera sånt! Jag gillar en massa olika kulturer och omfamnar dem gärna. Dessutom har mina FB-vänner sett att jag varit ett par dar i Österbotten, för att hjälpa mamma och pappa med att handla, trädgården och en massa annat. På köper fick jag lite eget ”hermoloma” och ladda batterierna med trädgårdsarbete och matlagning. Jag har inte upplevt det så befriande förut. Vi var också två syrror som färgade håret, satt utomhus och fnissade och smetade ut intensivröd färg i håret, sen sköljde jag av den mesta färgen vid dikeskanten, under stora fniss. Sånt kan man bara göra på landet!

Bilderna hade jag tänkt ladda upp ikväll, men kameran glömdes kvar hos en vän, när vi skulle ta hem tre trötta och glada barn. Imorron kväll ska vi segla igen, alla sju! Den här gången kanske vi är länge ute, om det går! Och då blir det bilderblogg igen, inte med mobilen.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: