Hoppa till innehåll

Dagens och hälsning

2 april, 2013

menvaren

Dagens ja!

– Koltrastdrill i morse, rensopade gator, solsken och vårkänslor!
– sköna, glada ungar. Speciellt i morse när Milja rullade ihop sig som en liten katt intill mig och sa ”Maamaaa… sova unde täcke!” Lilla sötis, hur kan man vara så liten och rar? Jag ville inte alls gå upp! 😀

Dagens nåja…

– Skolarbete, skolarbete, ett stort prov, samtidigt som praktiken fortsätter och jag tragglar finska begrepp, jobbtermer, försöker få teori till praktik och skriver arbeten.
– att stå hela dagarna är jag inte van vid än
– Nästa vecka byter jag praktikplats och jag försöker passa in ett besök på det andra stället (eftersom de absolut ville träffa mig innan) medan jag ska ha samtal och utvärdering på den förra platsen och gå igenom trögt byråkratiskt uppställda krav och mål (på finska, skriftligt)
– att jag måste ta om hela aseptikprovet, det största och mest omfattande, fast jag skrev en trea (det högsta vitsordet) på samma kurs för två år sedan.

– att jag har Sås&Kopps ”Om våren, vi har kommit den på spåååreeen” i huvudet så fort jag ser vårbilder! Aaah, nu kan nån annan ta den!

Dagens nej!

– den här förlamande tröttheten. Löpskola? Stickliv? Typ nåt annat än skola och mat, regnkläder och kuravantar?

Hej mamma, pappa och syrrorna! Hjälp, vad jag saknar er, vi skulle så gärna vara med er i Ruka, vill åka snowbooooard! Men som vi sa, man kan inte göra allt,  inte vara överallt. Såhär är det väl meningen just nu.  Jag tänker massor på er. Kramisar!!!

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: