Hoppa till innehåll

Festlig onsdag

13 februari, 2013

pojkleken16
platmedmuffins
mumsigamuffins
godasasen_2

Det finns dagar då man bara slappar och det finns andra dagar då man går på av bara farten. Då gäller det att smida medan järnet är varmt.

Jag och fammo hade en lyxig dag idag. Vi spenderade minst ett par timmar på Citymarket och festade med Runebergstårta och kaffe med pensionärerna (fast ingen av oss är det än, trivs vi så bra med dem!). Vi gick runt och såg på presentförslag till twinsens tvåårsdag, kolla DVDer och tidningar och sånt man annars inte hinner se så mycket på. Och handlade en massa mat. Tusen tack fammo, för allt och för sällskapet, det var så roligt!

Sen kom jag hem så att jag hann dammsuga, städa William rum och ta fram kojan, baka tigermuffins, fixa en god vegetarisk gryta med chili och vitlök och göra ris. Och så värmde jag köttbullar åt ungarna. Tack och lov för att det finns viss färdigmat som är riktigt bra. Och det är så roligt att göra mat när man har färska grönsaker och kylen full med mat och saker att laga av igen (februari är en lite knaper månad pga en strulig dagisräkning som hängde efter). Och nu på lördag får vi äran att åka till Kimito och fira musteris födelsedag! Gör inte för mycket mat nu bara, vi tar gärna hem, Pirjo, men vi kommer tyvärr inte att hinna med allt på en gång! Vi tycker så mycket om er och jag förstår att ni också vill hinna med så mycket som möjligt på en gång! 😀 Ser fram emot helgen!

Nu kom jag från en lyckad körövning och funderar på om mina ben skulle orka med en kortare lenkki imorron. Hoppas det! Ikväll blir det sedvanligt Star Trek: The Next Generation och lite stickande. Kanske en liten öl för att fira den här fastlagsonsdagen (vi hade ju egentligen inget firande igår här hemma, men muffins idag i alla fall, som ungarna älskade! Det är klart fem ägg och bakat med smör – gott!)

Om jag bara skulle få en dag att leva, skulle jag leva den ungefär som idag. Fast en sak skulle jag lägga till och det vore att vara mer med ungarna också. ^_^

Av vänskap blir man glad,
och varm i hjärteroten,
och vacker, som musik.

pikstts2

Annons
One Comment leave one →
  1. Fammo permalink
    14 februari, 2013 07:27

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: