Hoppa till innehåll

Viljan

4 februari, 2013
tags:

Det händer inte så ofta, men det händer även mig; jag har skrivkramp. Jag har tusen tankar i huvudet, men de kommer inte ut vettigt sätt.

Älskar skolan, njuter av att få skratta hjärtligt med vår klass. Vill ha fler närvarodagar, precis som de andra i vår grupp. Å andra sidan är jag trygg i det jag redan kan. Jag vågar hoppas att jag får ett jobb nästa vinter eller till hösten, kanske bara deltid eller ett vikariat, men i alla fall.

Isaac skrällhostar, men bara på natten. Jag har hoppat om några dagar med löpskolan när förkylningen satt i. Önskar också att passen var på nån annan dag. Vill planera så in i bängen i ungarnas rum, som ska ställas i ordning i vår. Men hur jag än funderar vet jag inte var vi ska börja hänga kläderna (för just nu hänger de i kaosrummet) eller hur man ska stuva om för att få en annan garderob på plats och tömma innehållet i den som är där nu. Vill ha in ribbstol och våningssäng som Eva. Vill att det ska bli balkongvarmt så man kan börja vara där snart. Vill tusen saker, men är bara fast i småbarnsbubblan.

sittabarasoff

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: