Hoppa till innehåll

Så som i himmelen

25 december, 2012

Vilken fin jul det blev! Det kändes inte särskilt upplyftande igår, när jag låg däckad av magsjukan. Jag gick och la mig inatt och det enda jag tänkte på var att få dricka kopiösa mängder kallt vatten.

Men ute lyste stjärnorna och julesnön vit. Julafton har vi firat med fammo och faffa och även om jag var slak som en smält snögubbe i morse, har jag repat mig under dagen. Tre vilda barn har röjt här hela dagen och fammo har gjort en massa god mat, även vegetarisk skinka av seitan åt lakto-ovoisten. ^_^

Vi har klätt gran, njutit av god mat, sett ungarna bli galna av alla klappar (speciellt sir William, som undrade varför han fick ”så få pakeeet”, när det visade sig att han slet av pappret på alla sina, på cirka två sekunder) och Isaac bar runt med sina nappar och bilar, medan Milja bäddade och klädde sin docka.

julmiljan juljjur julwiliwilperi
julmikej julbadden julhuset

 

Det här underbara dockhuset hade fammo, faffa och W byggt under en tid. ”Av lite plankor som blev över”, sa faffa. Det var ju tokfint och alla ungarna älskade det! Isaac tyckte det var perfekt att parkera bilar i, Milja satte sin docka där eller försökte själv få plats där. 
julbanna
Själv var jag barnsligt förtjust i det här Brio-tåget som är fjärrstyrt. Det är ju precis som en gammaldags bilbana, fast på räls! Underbart! Fast alla som följt min blogg, vet att jag älskar tågbanan. Det är tur att ungarna gillar det också.

jultwinsen

 

Nu har vi badar julbastu, riktig vedeldad bastu, druckit en chokladglögg, vi har mat åt en halv bataljon och vi tack och godnatt, god jul, ät gott, förbli friska och ta hand om varandra! 😀

Annons
One Comment leave one →
  1. Barbro permalink
    25 december, 2012 08:04

    De lät precis som den perfekta julen!Den största glädjen är nog att få följa med småbarns glädje över sina paket.Ett förtjusande God Jul foto,tack för att man får ta del av det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: