Hoppa till innehåll

Pulkväder

8 december, 2012

Vi försökte komma oss ut medan det var ljust. Först sov twinsen, sen var det en storebror som måste få spela klart lite ”Binding of Isaac” (nej, inte vår Isaac ^_^) med pappa och tjoff, så höll solrackarn på att gå ner! Men ut hann vi, det var tur. Det blir liksom inte lugnare för var dag som går, om man säger så. Det är mycket kärlek mellan syskonen, men jag tror William hade tråkigt idag, för han ville mest retas med alla.

meejameeja1
Gladast idag var nog twinsen. Och jag. Av ingen särskild orsak. Av solen och av att jag petar runt i min garnhylla, plockar med olika färger och är så glad att mina små härvor bara finns där, jag har ju att välja av. Isaac älskade att åka pulka och gå, gå och gå.

meejameeja3Milja var lite bekymrad över att det fastnade snö på vantarna.

meejameeja56… och för att Iggle Piggle blev alldeles snöig också! Jag tror inte riktigt hon fattade det här med snö, när nån inte syns! Alla mina virkade figurer har fått liv igen. Jag gjorde dem åt William, men han var bara intresserad ett litet tag. Nu vill alla tre barn ha dem. Va roligt! (det är extra roligt med just den här figuren, som faktiskt har en squeek-grej, så han låter som Iggle Piggle. Jag tog en plastsak ur sån där bok man kan ha i badet, den var ändå så sliten).

meejameeja5
meejameeja4Duktiga storebror! Han drog och drog med pulkorna, han parkerade tvillingarna på ”busshållplatser” och jag var mest med. Jag fick hjälpa till at dra på hemvägen. Det var superbra pulkföre även på gångbanorna, inte för mycket sand som det oftast blir.

prettyskies
onomnom26När ungarna somnade kalasade jag på lite pizza, som Mika hade gjort (dagens maträtt nummer tre, vi förser snart en hel armé med mat). Då fanns det tid att äntligen sätta sig ner och äta. Det borde egentligen vara så att en av föräldrarna är inne och förbereder maten, när man är ute med ungarna. De vill äta GENAST och tycker det är jättelarvigt att vänta på köttfärs – som ska stekas

hophopp3
ljkuvitatEfter dagens bad blev det en massa hoppande i sängar. Fast det är förbjudet att busa för mycket i ”vilorummet”. Men ibland måste man.

Jag vet också att jag borde klippa twinsens hår snart igen, för fjärde eller femte gången. De har ju inte ens hunnit fylla två. 😀 Men jag vill inte, de har så ljuvliga lockar. Måste fixa pannluggarna lite bara.

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. 10 december, 2012 08:40

  Ooh så jag avundas dig och vad du kan göra med dina små händer! 😀 En igglepiggle, huur fint är det inte att mamma kan göra en sådan!? Jag har just lärt mig lite att sticka, nu tänker jag snaart lära mig virka. Jo det ska jag minsann! 😉
  O tallrikarna, vad fina! Var har du hittat dem?
  Håren ska vi inte ens tala om. Har alltid drömt om lockar. Min pappa har, men tyvärr, mitt är och förblir rakt. Fast antar att barnen själv kanske inte älskar tovorna det säkert uppstår rätt lätt.

  • 10 december, 2012 10:05

   Tack snälla. 🙂 Det har varit övning som gett träning och resultat. ^^
   Virka är faktiskt lättare, speciellt när det finns en massa fina Youtube-videos att kika på. Man minns ju grunden, men inte mycket mer. Du ska se att du virkar snyggt på nolltid, det gäller bara att orka hålla på!
   Tallrikarna har mamma samlat till mig för länge sedan, från en svensk firma, minns ej vilken. Jag ville aldrig ha nån porslinsservis eller nåt sånt, hellre starka, klara mönster på tallrikar och glas.
   Ja, hoppas de uppskattar sina lockar! Slår vad om att de vill ha rakt hår senare! Eller vem vet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: