Hoppa till innehåll

Det känns som fredag

5 december, 2012

Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen, hade några av mina vänner skrivit på Facebook idag. Amen, jag håller med. För en som inte är bortskämd med höga löner och stora siffror på kontot, kom min återbäring som gåva från ovan, fast jag visste att jag skulle få tillbaka. Jag hade bara glömt hur mycket. Det blir nya vinterdäck och pengar till mina studier, som inte är gratis denna gång. Vi passade på att handla en massa mat idag också, jag njuter av att kunna köpa lite lyxig pesto, och mat, Ben&Jerry’s-glass, lite sånt som man väljer bort annars.

roderna1Idag hade ungarna självständighetsbal på dagis. Tre uppklädda barn (en söt dotter i kjol och prickig tröja fattas på bilden) verkade mycket glada över utstyrseln. Isaac gillar också kläder, fast hans intresse inte är lika uttalat som Miljas. Milja går ju omkring och drar på sig storebrors byxor, tröjor, mitt nattlinne och sockor eller allt hon kommer åt, medan Isaac liksom smyger på sig nån sko då och då. Och han blir supersuperarg om man tar av en tröja eller en sko som han vill HA.

Tack mamma för ditt paket! Det var mycket uppskattat! Det här med Blixten-bilar och Cars verkar bli årets tema. Isaac och William har fått nåt återfall (i W:s fall) och det är bara Blixtenbilar som är The Grej just nu. Isaac hade till och med lärt sig en svår mening: ”Bissten-bilens kompis” och det tyckte jag var så sött, för han upprepade det hela tiden, med ett tydligt S på slutet.

hurrjjrTemperaturen har gått upp till sex plusgrader och jag tycker det här är den perfekta vintern. Nu väntar jag bara på mer snö, efter att ha hört om kaoset i Stockholm med omnejd. Och vem vet, det verkar kanske som om det blir en flygtur dit ännu i december? Jag har tre hem; Åbo, Stockholm och Jakobstad. Det är inte illa.

Dagens tanke:

allisbeat

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: