Hoppa till innehåll

Skurar

8 september, 2012

Vad är det här för väder? Från strålande sol till störtskurar med hagel, som räcker i ett par minuter, men blöter ner allt och alla? Sen skiner solen som om inget har hänt och vi undrar om det är nån regnskog vi bor i, när träden fortfarande grönskar och frodas.

Vi överraskades av en av skurarna, när vi var ute och lekte. Först tänkte vi stanna och vänta ut de andra mammorna som gick undan regnet. Lite regn, liksom. Men herkas, det vräkte ner och ungarna började gråta, så vi fick dra hemåt bums!

 

Och plötsligt är det borta. Lika snabbt som det kom. Kvar hänger ett par regnbågar och en bit blå himmel. Twinsen satt som två söta spillkråkor, som kikade ut ur sin holk. ^^

Det är ju tur att man kan stänga ute regn och rusk på balkongen och mysa i ett tält! Nåja, det blev lite trångt när Isaac kom och skulle leka tittut på baksidan, rev ner den och skrattade som en tok, medan William räknade tre gånger tre och två gånger fyra.

Annons
One Comment leave one →
  1. 8 september, 2012 08:27

    Vilka snygga bilder! Gillar speciellt den där halva himlen är blå och den andra halvan är grå med en regnbåge. Tänka sig så snabbt och tydligt vädret kan slå om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: