Hoppa till innehåll

Lyckostarna

26 augusti, 2012
tags: , ,

Vilken cool dag det har varit och den är inte ens slut! Det visade sig att vi har bott grannar med Heidi, som har en jättesöt dotter, som går på samma dagis som tvillingarna ska börja på. Utan att vi vetat om varandra, har vi gått här med stora magar och små barn. Det är många som bor i området, men vilken otur vi haft som gått om varandra. Bra med dagis, så man får nån ordning på sig själv, för det var de som berättade att vi bodde nära varann, haha!

Dagens bästa: Mika hittade Quorn vid Citymarket. Jaaaaa, finallyyyyy! Som jag har längtat och väntat! Det var den produkt jag saknade allra mest, när vi flyttade från Sverige. Jag minns att jag mailade Quorn Sverige och frågade om de ska börja exportera till Finland, men då svarade de nej. Så bra att de hade fel eller ändrade sig! Vad är det här quornet jag pratar om då? Tja, det är gjort av svampprotein, kolesterolfritt, smakar lite som kyckling. Inte lika segt som vissa sojabiffar och ett jättebra, nyttigt alternativ till vanligt kött, även om man inte har nån vegetarian i familjen. Prova, vettja eller läs mer här!

Vad gör vi annars idag då?

Tvillingarna läser böcker…

… och är lite överallt!

Twinsen sov till halv åtta i morse, men hu va trött jag var. ”Kom och lek i mitt rum!” sa William, men jag hade inte alls lust med nåt pyssel den tiden på dygnet. Men när Mika, fammo och tvillingarna över handlandet, passade William och jag på att fika och pyssla! Fast vi var besvikna på ballerinakexen – de är ju inte blå! 😉

Twinsen har fått mer fart. Det är svårt att vara ute med alla tre ungarna samtidigt. William springer ju tack och lov inte sin väg, men tvillingarna vill så gärna promenera. De får turas om, som med så mycket annat. Det är  inte superpoppis det här med att vänta på den andra, men det går. 😀

William och jag hittade flera fyr- och femklövrar idag. Kanske är det därför vi har en sån tur med allt idag och är glada? Ja, vem vet.

Nu ska jag ta en dusch, medan alla ungar är ute och ingen ropar vid dörren så fort den är stängd. Halleluja, vilket skönt liv jag har!

Dagens låt: Jesse Kaikuranta – Vie mut kotiin

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 26 augusti, 2012 07:10

    Hurra för att vi råkades och hurra för dagis minsann! 😛 Vilken härlig blogg du har, va roligt att läsa och få lite inblick i ert liv åxå.

  2. 26 augusti, 2012 07:42

    Härligt med underbara dagar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: