Hoppa till innehåll

Pussa grodan

17 augusti, 2012
tags: ,

– Mamma, om man pussar grodor kan det hända nåt.
– Jaa! De kan bli en prinsessa… eller en prins!
– Det ska vi prova nästa gång vi ser en groda!
– Nja, * tvekan*  jag tror du får prova det själv.

Jag älskar djur. Nåja, kanske inte kackerlackor. Jag bär iväg med spindlar som svärmor (och Mika) är rädda för. Idag lekte William och jag tittut med en Långben som hade fem centimeter långa ben. Jag försöker få honom att inte vara rädd för småkryp. Men vid grodpussning går min gräns.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: