Hoppa till innehåll

Beach 2012

28 juli, 2012

Sandälskaren och stenätaren. Jag vet inte hur mycket vatten Isaac lyckades dricka, men i alla fall drack han en massa saft efteråt, så jag oroar mig inte för saltet.

Jisses. Visst var det årets varmaste dag hittills med sina 28 plusgrader, men jag trodde inte havet var såhär sövande – för alla!  Tvillingarna hade måttligt roligt; vattnet var svalt och stenarna sticks under foten. William hade riktigt skoj, medan twinsen skulle nog ha nöjt sig med en lekpark och kakor på filten. Jag har ännu inte simmat i år. Fast den här gången berodde det på att jag inte riktigt hann. William var ledsen för att jag inte hann vara mer med honom. Det där med Iform-För-Beach-2012 för vi glömma, men vi har i alla fall varit till stranden en gång i år. 🙂 Och så var jag inte den enda vitingen som speglade solen på stranden. Orka sola när man bara bränner sig.

Fast en liten del önskade att ungarna skulle ha lekt för sig själv vid stranden en liiiten stund, så att jag hade hunnit inviga vår nya filt med en sudoku och bara glo på folk.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. Erica permalink
    28 juli, 2012 09:53

    Nästa gång kanske ni åker till Ekvalla istället.Där är det mjukare sand i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: