Hoppa till innehåll

Var är de här lata sommardagarna?

10 juli, 2012

Igår somnade jag ifrån allt. Ungar, köket, kläder och bloggen. Det enda problemet med att somna halv tio är att jag vaknar halv ett är och vaken ett tag. Det tar betydligt längre att blogga på dagen, då man springer efter något barn, så vanligtvis brukar det inte bli av.

Igår hann vi med många saker, trots att vi var ganska trögstartade. Fast tröga starter hör nog sommarmornar till.

Jag fattar inte hur William kan komma ihåg exakt hur många böcker vi lånade för en månad sedan.

Jag tror det var 22, sa jag, när vi grävde fram böckerna.
Nä-Ä! Det var 24! sa William bestämt. En tursam gissning eller vetskap?

Att hänga på stan och köpa färska grönsaker, hälsa på fammo&faffa, ränna omkring i bilen, tja, det var ganska tröttsamt, tyckte Isaac.

Mika och jag hann äta på tuman hand. Vi gick till nyöppnade Hansa Food Court som ligger i Kultatalo vid torget. ÄNTLIGEN har nån fattat det här med att bygga flera restauranger inom samma område, utan avgränsningar, så var och en kan ta den mat man vill och sitta tillsammans, precis som i Kungshallen eller Kista Galleria. Jag åt biff, Mika kalasade på pizza. Rekommenderas! Det enda som saknas där är WLAN.

När de byggde Skanssi, trodde vi att de hade fattat konceptet, men där är det tydliga gränser mellan de olika restaurangerna, vilket jag tycker är superkorkat.

Idag faller duggregnet, men vi hoppas det klarnar upp, så man kan hitta på nåt annat än riva lägenheten. William fotar. De här tre har han tagit:

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: