Hoppa till innehåll

Sommarfredagar är bättre än vanliga fredagar

6 juli, 2012
tags: ,

Den här dagen har varit varmast hittills i år. Det verkar som om det inte bara gäller Åbo. I morse (eller nja, tiotiden är väl inte riktigt morgon, men nästan) var ungarna och jag ute och såg på bilar, bussar och blommande jasminbuskar. Milja ville gunga och rutscha mer än jag orkade med, jag tyckte det blev för varmt! Eller så är det min panikattackmedicin som ger mig mommosvettningar. Nåja, hellre det än panik och ticsvågor.

Vi funderade på ditt och datt, kollade på kottar och pinnar och naturens gång.

På eftermiddagen stämde jag träff med (stick-)vännen C! Tusen tack för besöket, det är så roligt att du kom! Äntligen hann vi sitta och prata lite längre. Jag stannade lite i stan och gick omkring där – alldeles själv – åh så lyxigt och tog en Hoegaarden (ur ett stop som stått i kylen = extra bra!) på Blanko och såg på folk som var på väg till och från Ruisrock. Men jag har ännu inte kommit på varför det var flaggdag idag eller orkat kolla.

Jag köpte världens minsta gummistövlar åt tvillingarna på Din Sko. Men vad är detta, sa jag högt till mig själv, när jag klämde lite på den ena skon. Den.. sprack liksom direkt?! Blä, den här får jag gå tillbaka med. Den måste ha stått framme i sol eller nåt. 😦

Hurra för sommarreor á la Gina Tricot! Speciellt då man hittar en klänningmodell man redan gillar.

Jag har nystat ett underbart korallblått garn. Kanske jag för en gångs skull faktiskt skulle göra sockor av det här sockgarnet? 🙂

Värmen håller i sig, underbaaart! Men inte varmare än såhär, säger Albino-Bitte och får lågt blodtryck.

Puss, puss och godnatt säger mina ljuvliga barn. Jag är så glad att ni finns!

Christina Perri – A Thousand Years

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 7 juli, 2012 07:44

    Det var Eino Leinon päivä, Runon ja Suven päivä. Och vår 10års bröllopsdag. Som jag kom ihåg nu då jag läste detta. Vi jobbar nog för hårt ;). Tack Bitte för att du påminde mig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: