Hoppa till innehåll

När det fixar sig

25 juni, 2012

Tack alla som har skrivit uppmuntrande kommentarer till mig!

Det ordnade sig med medicinen! Men det var nära att det inte gjorde det. Jag ringde till Tyks:en och fick höra att jag skulle få medicinen först imorgon, eftersom de hade färre personal och många patienter. Jag resonerade lugnt med sjuksköterskan och förklarade att jag inte kan vända mig nån annanstans. Hon lovade försöka. Och dra på trissor, det gick! Lite efter lunch ringde de och sa att jag fick hämta receptet. Det var som en stor, tung sten ramlade av bröstet! Fammo kom hit och passade twinsen, så att jag kunde åka direkt. Regnet öste ner hela dagen, men det rörde mig inte i ryggen! Det var bara skönt!

Nu ska jag nog rama in det där receptet eller nåt, så att jag verkligen vet var jag har det! 😀 Nåja, i alla fall är det i säkert förvar tillsammans med de andra pappren.

Dagen till ära gjorde jag en massa mat. Jag bakade bröd av råg och vete, med psylliumkross och frön i. Det är bra terapi att knåda bröd. Jag kokade en lyckad linssoppa och fixade en trevlig grönsakslasagne (men inte med bacon och svamp utan med kikärtor, fetaost och lök  – som ett litet extra tack åt Mika för att han orkar på en halvgalen fru som vimsar runt och blir smått knasig av att inte hitta ett recept.

Bilder från igår…

och idag. 😦

Men stackars lilla William. Han blev stucken i pannan igår av nåt större flygfä. Det är två dagar sen, men igår var det svullna mindre utbrett. Nu ser han lite ut som en klingon, lilla gubben. Vi smörjer och baddar, men eftersom han inte fått några utslag annars och han mår bra och har inte feber, så oroar jag mig inte så mycket. Fast jag lider i tysthet för min lille tappre man.

Ikväll var vi ute en stund efter regnet fick han ett myggbett i sidan av huvudet dessutom. Varför älskar alla kryp hans lilla huvud? =( Twinsen är glada i alla fall, det är bra.

 

Och den här bilden tog William och jag idag.

Det går fortare framåt med tvillingarna nu. De kryper själva uppför rutschbanan hemma och man får sitta intill och passa dem. Därför satte vi faktiskt undan rutschbanan ikväll, för att få en liten stunds kaffero. Ja, inte den där ute förstås.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. Marina permalink
    26 juni, 2012 12:31

    Vad skönt att det fixade sig så snabbt till slut. Synd att inte tyks har e-recept. Vad duktigt du är som hinner laga så mycket god mat. Lasagnen ser god ut, vill du dela med dig av recept? Hoppas ni har en skön dag idag.

    • 28 juni, 2012 09:49

      Hej och förlåt! Jag har glömt att svara! Lasagnen finns det recpet på, om du klickar i länken, orden i fetstil i texten. Jag bytte ut bacon och champinjoner mot en burk kikärtor (ätklara, GoGreen) och lite mer än ett halvt paket Partos fetaost. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: