Hoppa till innehåll

Uppåt väggarna

20 juni, 2012

Idag är det full rulle. Jag städar ur kylskåpet och torkar och sopar, dammsuger. Twinsen är överallt och lite till. Fast för det mesta går det bra. Det svåraste är när man ska byta två bajsblöjor samtidigt. Milja kastar tvättbollar i toaletten, medan jag försöker hålla kvar Isaac på skötbordet eller pottan och hitta nånstans att sätta ner den avtagna blöjan, utan att den andra tvillingen river ner den. Såna gånger känner jag mig stressad och vill komma ut ur toan fort, fort, innan nån klämmer fler fingrar i en låda eller petar i avloppet och lyfter upp rören som går ner där från tvättmaskinen.

Jag försökte ge burkmat åt dem häromdan. Fyra, fem skedar går väl an. Det borde vara gott, pasta bolognese. Men nej, det är mat runt tallrikarna, munnar, i håret och på golv och stolar. De här ungarna gillar helt enkelt kokt potatis, ärtor, fisk av olika slag och kyckling. Milja äter gärna gurka, men Isaac har lite svårt med sina sex tänder. Milja har ju dubbelt så många och fler på gång.

Idag är en sån där dag då jag bara sprungit runt och lyft ner, tröstat, lekt och passat på de små. De försöker klättra överallt. På väggarna, bokstavligen, hur jag än ställer det är arma bordet.

Ute i parken är det fler barn än vanligt och twinsen är mer försiktiga än normalt. Jag är hungrig hela tiden, det måste vara för att vi trots allt rör på oss en hel del. Men det blåser kallt. Segelväder, tänker jag och tänker på 23 utlovade plusgrader till fredag. 😀

Men fast det är tungt, finns det en ska jag aldrig får nog av och det är små varma händer, mjuka lockar och bedårande skratt!

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: