Hoppa till innehåll

Fredagsslafset

15 juni, 2012

Hurra för fredagar! Fast man är hemma hela veckorna, är det nåt speciellt med fredagar. Dessutom var det sista antibiotikan för tvillingarna nu, på en lång stund får man hoppas! Inga värre biverkningar och öronen verkar bra, underbart. Vi har beställt kontrolltid om en månad, fått en tid för ett och ett halvårskoll, fått koll hos tandhygenisten. Jag undrade lite vad dom ska kolla på Isaac, som bara har sex tänder. 🙂 Vi borstar i alla fall flitigt, det gillar de.

Det är däremot inte lätt att laga mat med de här två yrvädren. Jag hade tänkt göra lite mysig fredagsmat med potatisgratäng och örtmarinerad lax medan ungarna sov. Det tog lite för länge innan de somnade, Milja bara snurrade runt, vilket ledde till att jag själv somnade!

Så skulle vi laga mat. Isaac var bara ledsen och jag misstänker att han får tänder (bra, äntligen!) för han är ledsen och biter på allt mer än vanligt. Jag bytte blöja lite snabbt i köket och hämtade en supp. Panadol är inte bra när det är varmt. Den hade nämligen nästan smält, fast den varit i rumpstemperatur. Vår toalett är ganska varm, den är mitt i lägenheten och utan fönster. Så medan jag kämpade med att få in suppen, ramlade Milja. Där satt jag med fingret i rumpan och kletade panadol överallt, medan jag försökte trösta Milja. Isaac hade satt sig upp och kletade ut panadolsuppen ännu mer och kissade på golvet!

Nåja, vi torkar, tvättar och sköljer. Sen skulle jag skölja potatisen, men det var ganska fullt i disken så det rann ner en massa iskallt vatten på Isaac, som blev lite förskräckt och grät igen. Vi byter byxor, jag sätter ungarna i matstolarna och börjar plocka ur diskmaskinen, för att få plats med det som står i diskhon. SEN ska jag skala potatis. Twinsen sitter lite för nära varandra, Isaac sitter för nära en låda, jag flyttar om dem så att de ska vara nöjda. De stjäl nappar och saker av varandra och kastar sen bort dem. Men på nåt sätt fick jag potatisen tärnad och i ungen och det blev mat idag också.

De är underbara de här små, de är så söta och vi har haft mycket kram- och pusskalas idag, trots en massa kringkastade saker och mat. Det är superfint väder, balkongen står öppen och det blåser ljumma vinder från en blå himmel. Skönt! Fast visst var jag glad när Mika kom hem och vi kunde dela på bördan, så man kan öppna ugnen ifred eller bara göra nåt enkelt med en av twinsen. Lycka är också när fammo och faffa ringer och frågar om de får hämta W på dagis idag.

Jag måste bara dela en bild som jag haft på Facebook, men som är så bra och talande! Ha en superbra helg, nu ska vi gå ut!

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 16 juni, 2012 09:10

    Pamol F säger jag bara! Testa! Resorietablett som smälter i munnen, man kan oxå lösa upp den på en sked med vatten, men mina tuggar och dricker vatten på. Den har banansmak och Adam kallar det för godis, hmmm….:) Tycker de är toppen, hade med en ask till SA men de är slut nu (har barn med benvärk), kommer hamstra på mig ett lager då vi kommer hem på sommarsemestern för här finns inga sådana (bara suppar och flytande). Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: