Hoppa till innehåll

Små festligheter

9 juni, 2012

Det här har varit en sådan där dag som man hunnit med mycket. En dag då man tittar på klockan halv fyra på eftermiddagen och undrar varför det inte redan är kväll. Det är roligt. Vi har firat faffa som blivit ett år visare (grattis såhär via bloggen också!) och ätit sommargoda jordgubbar. Mmm! Hur kan man glömma att jordgubbar smakar så gott varje sommar, sa svärmor och jag höll med!

William är lycklig. Och lite busig. Speciellt när morsan och farsan är med. Då lyder han inte så jättebra. Men vi jobbar på det och han också. Det är svårt att vänja sig med två småsyskon som också tar plats, tar av hans plats, han var ju först! Trots allt märker man hur mycket han gillar sina syskon ändå, det är mysigt att se. Och när han får borsta ur jollen, leka i lekstugan och koka lerkakor och dra på de icke-fina kläderna, då är det som allra bäst.

Vilken skillnad det blev på ungarna när de fick medicin. Redan efter två gånger (morgon och kväll) blev det fart i den igen och de upptäckte en hel del saker som de inte orkar leka med på en stund! Isaac gillar pekböcker och ansikten. Han pekar försiktigt och noggrant. Han pekar på en sak i taget och säger ”öh?” som om han sade: ”Och var är det här?” och sen går han till nästa. Sen tillbaks till den första sju gånger.

Ikväll var det plötsligt väldigt tyst i hallen. Milja hade hittat en ypperlig plats att stå på, så att man kunde kasta runt alla skor man kommer åt. Det första jag tänkte när jag såg henne var Skrållan: Bang! Och så nöjd hon var!

Nu när de har varit sjuka, har ungarna återgått till att sova två gånger om dagen. De är ju fortfarande förkylda. Idag blev det väldigt tröttsamt att handla mat, så de fick sova en liten stund i bilen och vagnen, medan vi bar in varor. Regnet smattrade ner på oss idag, jag tycker det är så skönt! Det har varit ganska torrt, åtminstone här i Åbotrakten, så lite regn är välkommet. Sen får det gärna bli sol igen!


Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: