Hoppa till innehåll

Stockholm, Stockholm

1 juni, 2012
tags: ,

Jag tänkte att det kanske blir lite svalt, men jag tänkte inte alls att det kunde bli såhär blött och kallt i början av juni! Regnet vräker ner, när färjan glider in mot Stadsgården. Klockan är halv sju lokal tid och vi lämnar väskorna i hotellets bagagerum, eftersom det aldrig går att få ett rum före klockan ett eller två. Jag tycker så synd om den barnfamilj som kom dit samtidigt. De fick inte ens frukostplatser, tjejen var gravid dessutom. Men det finns gott om fikaställen på Söder, som tur är.

20120601-144257.jpg

Vi äter frulle på Centralen och jag bara älskar de här nya plastmuggarna som är helt gjorda av majs och nedbrytbara i komposten. Fast de känns som plast. Hurra för miljöhänsyn och rättvisemärkt kaffe (fast jag inte dricker nästan nåt nu).

20120601-144453.jpg

Böcker kan jag inte få nog av. Speciellt inte barnböcker. Jag väljer några, fast man vill ha alla! En liten Milladocka åt lill -Miljan (som snodde brorsans julklappsdocka vid fammos!). En ny Kurt&Kio-bok, StormStina; två böcker i en. Yay!

20120601-144941.jpg

Vi traskar vidare i regnet och går genom hopar av några rosavita blomster som faller ner i mängd och massor ur träden.

20120601-145235.jpg

Lunch får man för 80 kronor på Golden Hits. Åh, det är precis som förr, man går i köket och hämtar mat. Här åt vi ofta med jobbet. Det ligger på Östermalm, så det händer att man springer på riktiga storfräsare och känner sig för dåligt klädd. Jag äter en väldigt seg skomakarstek och dricker lingondricka. Såklart. Och precis som vanligt blir Mika klar långt före mig och jag häller ut dryck på brickan.

20120601-145539.jpg

20120601-145548.jpg

En liten garnaffär besöker vi hastigt vid Mariatorget. Jodå, jag hade det inplanerat. 😉 Ull känna plötsligt helt rätt i det svala vädret. Idag köpte vi också förstärkning till Mikas löparutstyrsel, eftersom det är så svalt. Det är ju faktiskt därför vi är här.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: