Hoppa till innehåll

Den ena sonen

20 maj, 2012

Ursäkta om jag har missat att svara på nån kommentar. Kameran är ganska tom och jag njuter av att ungarna sover! Åh vad de är gulliga och åh vad de är högljudda och åh vad jag vill sälja William till högstbjudande ibland på dagarna! Han är så envis, så envis och vi har fighter som vi inte haft på länge. Han säger till och med emot fammo fast vi höjer rösten och använder stora bokstäver. Det händer inte så ofta. Och han :vet: att han har fel, men måste ändå säga emot. Suck och stånk. Varje kväll vi är ute på balkongen, undrar jag om grannarna pratar om ”de där hemska på andra våningen”, för det är inga sånger som kommer härifrån precis. Ändå har jag en känsla av att det här bara är förnamnet i livets lektion om syskonrivalitet.

Som när twinsen hade parkerat sig i den populära båten med varsin knappgrej. Då kom William på att han måste vara just där precis då. Och maka undan Milja, som för övrigt inte sparar på sin gälla röst på dagarna. Jag vet ju att allt det här hör till. Ungar ska lära sig vilja och egen självbild och bluttan blä, men det är inte lätt! Jag tänker på att det kommer två till i nån treårstrots så småningom och får lite småpanik. Å andra sidan vet jag att inget blir precis som det är nu. Det kanske blir hundra gånger värre? Hahaa.. jag är så positiv idag.

Jag måste passa på att visa lite av Williams konstverk och stora intresse just nu: bilder.

Det här med avstånd och skärpa får vi kanske öva lite på. Och att inte förblinda Milja och Isaac genom att fota med blixt på tio centimeters avstånd.

Han har fått med riktiga godbitar, mamma som lirar PS Vita, pappsen med McD’s-kasse. Nä, det här måste vara photoshoppat!

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: