Hoppa till innehåll

Lördag hela veckan

12 maj, 2012

Långt för fredagsmys sjöng Kurt Olsson (må han vila i frid) denna glada trudelutt:

Jämt när solen går i moln för mig,
hoppas jag att veckan snart tar slut,
och att blommorna slår ut.
Jag vill ha lördag hela veckan, lördag hela veckan lång, till nästa gång!

Ja, lång har den här dagen varit, lång som attsingen! Jag tycker att nån av oss säger Ei! eller Nej! eller Inte peta där! hela tiden. Ändå har vi hunnit med en massa skoj. När man sätter sig ner på kvällen, hinner man samla tankarna och tömma kameran och tänka att det faktiskt också ryms en massa skratt mellan alla de där ändlösa förmaningarna.

William och jag går till bibban, som äntligen öppnat igen. Vi väntar i en evighet (över tio minuter ^^) på att hitta en parkeringsplats som inte är för långt borta. Jag stannar, väntar och hökar tills en bil kör iväg. Hah, den som väntar på nåt gott, säger jag åt W, när vi suttit där och en bil äntligen åker iväg. Så hinner vi både leka och låna.

– Mamma! Jag är nog hundratie centimeter! säger William.
– Men du har ju skor på dig. Du är nästan hundratie.
– JAG ÄR NOG!
– Okej, vi säger så.

Kvällssolen är vacker och lägger ett behagligt ljus över förorten. Regnet är borta, vägarna nästan torra igen.

Jag flamsar och leker och gungar och hoppas med ungarna. Och nej, jag har inte borstat håret så noga idag och får fnatt med den där efter-graviditeten-utväxten till pannlugg som jag har. Men so what, det växer ju ut.

 Vi provar flera parker. Det lutar mer än det ser ut i den här. Vi var rädda att ungarna skulle rulla iväg, haha! Men det gjorde de inte. William och jag hade hopptävlingar.
På flera ställen i området, har man planterat de härliga rosa körbärsträden, som börjat blommat nu. Jag njuter av dem med råge och alla har nog hört mig prata om dem redan hundra gånger. 🙂
Kvällens sötunge: Isaac med Williams gamla vintage-pyjamas. Han är så söt så man vill äta upp honom med sked!
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: