Hoppa till innehåll

Full rulle

10 maj, 2012

Hej hej bloggen.

Inga hjärtattacker idag. Bara två, väldigt högljudda barn. Ibland sitter de och leker sinsemellan, hur bra som helst, tills de blir osams om nån burk eller buss.

Det är inga problem att bara vara med dem, om man kunde vara det hela tiden. Men hur man lagar mat med två busungar, som sticker iväg, det vet jag inte riktigt. Fast det går ändå på nåt sätt. Det är typ livet just nu. Mat och kanske sova ett tag. Försökta peta in nåt i tvättmaskinen, medan fyra ivriga händer vill peta på knappar och dra ut fack.

Milja har kommit på att hon ska skrika till sådär som bara småtjejer på nöjesfält eller konserter kan. Om man besvarar med att hyssja eller ett nej, skriker hon ännu mer. Jag försöker göra andra saker; dra uppmärksamheten till en leksak eller nåt annat. Sjunga eller komma på nåt. Hon har fått fyra (!) stora tänder den senaste veckan, inte undra på att hon dreglar och har matstrejkat. Nu har hon tio tänder och Isaac fortfarande bara sex.

Men kramas, det vill hon. Mycket.

På många bilder av Isaac tycker jag att jag ser likheter i Mika, men i just den här, liknar han faktiskt mig. Det kanske bara är skuggningen och minen.

Nu hamnar jag nog att gå ut med de här två omtumlarna, innan de får fnatt. Även om jag egentligen skulle vilja blogga om den där intressanta debatten i fyran i morse; Barn under två år borde inte vara i dagis, för att ”vissa kan ta skada”. Eller skriva om morsdagen eller nåt annat roligt. Men varken jag eller ungarna har ro just nu.

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. 10 maj, 2012 07:45

  Haha åh vad jag känner igen allt du skriver =)
  Ibland är det bara omöjligt att laga mat, gå på toa, osv..

  Än så länge har inte mina tagit skada av att ha börjat på dagis vid 13 månader…

  • 11 maj, 2012 10:58

   Jag tror inte heller att ungar tar nån skada av det. Det finns undersökningar som tydligen visar både det ena och det andra. Det framlades också, men meningen var att skapa debatt. Tycker det är ganska befängt hela grejen. De flesta återgår till jobbet för att mammaledigheten tar slut, helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: