Hoppa till innehåll

Skogen och bröd

6 maj, 2012

Hur kan man bli såhär slut i armarna av att göra EN dip? Kanske beror mina trötta armar på att jag gick med ungarna i skogen och att den här vagnen inte är lika lättrodd som den andra. Eller på att William också ville hålla i vagnen, vilket innebar att han stretade lite.

Isaac tyckte det var så mysigt att han somnade. Han är så cool. På riktigt alltså! Han bara chillar överallt. Förutom om det gäller fjärrkontroller. Han är helt galen i fjärrkontroller och skriker hela tiden efter dem! Han har fått ha ett par, men nu blev det slut på den leken. DVD:n tystnade. Jodå, bild fick vi, men inget ljud!  Vi höll på att bli knäppa, innan vi fattade vilken eller vilka knappar han hade tryckt på. Han fick en gammal fjärris istället, men gissa hur länge det dög? Det händer ju inget när man trycker, det är inge bra!

Det är vitsippssäsong. Det är vitt, vitt överallt och nu pratar vi inte om studentmössor.

Isaac somnade, Milja ville gunga och kliva runt i sandlådan. William ville mata Milja med sand (på låtsas, men det fattar ju inte Miljixen!).

Ser du mig nu, mamma? Ser du, ser du? Mamma, när osten är slut, kommer ingenting ut! (megaflabb). När Milja är slut, kommer hon inte ut, laalalaaaa. 

Idag har vi också kalasat på den första limpan jag nånsin har gjort. Den blev riktigt bra. Lycka är att kunna skriva ”Mammas lantlimpa” på nåt man fryser in – och veta  –  att det inte är nån Mamma Scan vi pratar om.

Förutom en massa turkisk yoghurt, innehåller den också oliver, soltorkade tomater och lite fetaost. Mumsigt, men lite mer salt hade man kunnat ha, än det är i originalreceptet, som jag tog från Yoghurtskolan.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: