Hoppa till innehåll

Garnen och barnen

27 april, 2012

Solen skiner och det har utlovats 13 och14 plusgrader till Valborg. Hurra, hurra!

Milja är så rolig, hon härmar mig när jag ropar på Isaac.
Isaac, koma koma! ropar jag.
Däddäää, däddää, ropar Milja med samma intonation.

Ibland sitter hon och bläddrar i nån tidning eller har nån leksak i famnen och samtidigt snurrar hon lite på ena foten. Sådär girly, så sött. Man ska ju inte placera in barn i pojk-/flickfack, men de här gör ju det helt själva. De leker många liknande lekar, med dockor, bilar, men det är helt klart att Milja gillar bebisar och djur mycket mer än Isaac gör. Han är galen i fjärrkontroller, precis som storebror var i samma ålder.

Jag brukar inte göra reklam för garnaffärer, men idag ska jag göra ett undantag. Titityy har en kampanj på bland annat Semilla-garn, som jag använde till babykoftan. Det blir en till, det gick ju så snabbt att sticka. Fast kanske lite A-format den här gången? De säljer ut både det och ett par lyxgarn billigare; Casbah sock (som ni sett många gånger i min blogg, för att det är en favorit; det är inte för tunt, det är sjukt snyggt och lite glansigt) och Madelinetosh Pashmina, men bara till imorron, 28.4. Dessutom fraktfritt om man köper för 40 euro. Skriv koden HURRIKAANI så får man 15 procent rabatt på de två sistnämnda garnen.

Ungarna och jag kokar mat. Isaac har fått för sig att med jämna mellanrum (eller hela tiden) ta ut mat ur munnen och smeta det i håret och på bordet. Speciellt roligt är det med gröt, för det klibbar ju så skönt. Åååh, så mysigt. 😛

Jag har tillfälligt blockerat soffan, för att de inte hela tiden ska kliva upp och ner och det är så mycket skönare! Jag står inte med andan i halsen hela tiden, de får lära sig lite bättre balans, vi leker på balkongen och de är för tillfället nöjda med sina lekar.

Lycka är en varm balkong, god, mättande mat och vänner man kan prata med i telefon! Dessutom ska jag träffa en kompis från Österbotten ikväll. Vi har inte setts på ett år, det ska bli så skoj!

Bästa låten just nu: Edward Maya – Stereo Love Featuring Vika Jigulina – Radio Edit

Länktipset! 

Kolla in StickFias blogg! Jag fick ett mail av henne i morse, som gjorde min dag ännu bättre. Hade vunnit en liten grej i en tidigare tävling. Superduper! Hon gör förresten en massa fint, så kolla runt!

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. 27 april, 2012 06:03

  *cyber-smeker härvan*

  Vill kunna göra likadana ljuvligheter. Startade färgarsäsongen igår. Nu när skidstavarna är lediga igen.

  Och nog vet du väl att du har reidit söööta ungar!

 2. 2 maj, 2012 08:09

  Tack för vänliga orden.
  Jag gör väl inte nå mer än nån annan.
  Kul med bloggvänner.
  Ha de gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: