Hoppa till innehåll

Påsken, del II

7 april, 2012

Det har varit en kall påsk såhär långt. Kall, men rolig. Igår satt vi med fammo och faffa och kollade genom gamla bilder, på W och twinsen. Det är otroligt hur mycket som har hänt på ett par år. Och hur mycket man har glömt.

Vi äter god mat och jag tycker det är lyxigt med färdiglagat mat och påskgodis. Natten blev en aning kort, men vi fick en ledig sovförmiddag, det var underbart! Som Bo Kaspers sjunger: ”Det är den bästa av gåvor, att kunna sova lugnt”.

Milja tycker det är fantastiskt att få banka på en gammal stereo och dessutom på elementet. Det får man ju aldrig hemma, eftersom vi bor i höghus. William upptäcker statisk elektricitet och vi skrattar åt ordet ”kissansähköä”, som var nytt även för mig.

Vi är ute och njuter av det kalla vårvädret. Jag hittar krokusar i solskenet, även om det är bara noll grader och snålblåst. Milja älskar att gunga och vi har upptäckt en ny grej; att hon kastar sig raklång på golvet när hon inte får som hon vill! Jag tycker det är ganska tidigt.

– Mamma, jag far i nitti! Se, jag far i hundra, du får inte gå fortare än jag!

Just nu är det så viktigt att vara störst, bäst, längst, snabbast och äldst.

Ha en fortsatt trevlig påsk, det tänker vi ha. 😀

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. vardagsparlor permalink
    8 april, 2012 06:42

    Den soffan ser bekant ut..tror bestämt vi har en likadan i vardagsrummet 🙂 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: