Hoppa till innehåll

TGIF?

30 mars, 2012

Jag behöver inte fundera på vad jag ska hitta på för fredagsmys. När man sätter sprätt på pengar hos tandläkaren och är hemma med ungarna, får man fokusera på att ”det bästa är gratis”. Nåja, äntligen är rotfyllningen helt klar, antibiotikakuren är slut och därmed också den där ständiga smaken av hårspray i munnen (fy farao vad den lila medicinen kunde smaka illa).

Vi har handlat inför helgen och det känns bra. Mika har nån jobbgrej han ska på ikväll, så det är jag och kidsen som får hitta på nåt.

Jag har hittat en ny favvoyogurt. Just 3. Varför gillar jag alltid så dyra saker? Den smakar sommarfärska bär och mjuk naturell yoghurt. Jag testade den när vår lokala affär sålde tre stycken för två euro.

Idag testade vi nya Prisma vid Länskikeskus, Västra centrum. Varför är det alltid så att Prisma känns så kalt och avskalat, jämfört med Citymarket? Eller är det för att de inte riktigt är klara med affären? Fast vissa varor har den ena affären, som den andra inte har.

Dagens höjdare:

Nya Novitatidningen har kommit! Åh, jag behöver mer tid att sticka! 😉

På stickorna just nu:
Artichoke-sockor. Fast jag tycker de liknar tulpaner.
Garn: Shibui Sock, i färgen Wasabi

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: