Hoppa till innehåll

Vårgarn och barn

29 mars, 2012

Tuttudu-duuu! En fanfar för idag! Egenligen har vi inget att fira, så vi får komma på nåt.

Det är tordag!
Ungarna är inte längre ledsna, febern är väck.  Sömn och bra aptit, kan det vara bättre?
Jag har garninventarie och det är alltid extra trevligt att klappa garn.

Jag är inne på den här tulpanlinjen, när det gäller min garn i vår! De större är Casbah (Turkish Delight) och Fleece Artist/Trail Socks (Minegold), en sjukt härligt färg.

De mindre är 50 gramshärvor, Shibui sock. Det går alltså åt två härvor till ett par sockor. Det gula är Finch, sen Anime och det gröna är Wasabi.Två av tre är klara att nystas och stickas, här frodas idéerna!

Isaac vill bara gå och gå! Mamma inte sticka! 😛 Plötsligt blev det fast på både hjulen och killen, även utan syrra i vagnen. Jag trodde hela tiden att Milja skulle vara den som börjar gå först, men nu verkar det inte alls så. Hon är nöjd att krypa på knäna än så länge. Det går ju med rätt bra fart det med.

Ibland håller Milja långa tal. Jag kan inte ens skriva ut hur det låter, men det låter alldeles förfärligt mysigt. Det är som om hon pratar med en massa bubblande stavelser, fast det är inte är några riktiga ord. Mycket har hon i alla fall att säga!

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. 29 mars, 2012 05:59

  Barnen är ju bara för söta! Men nog var det vid garnbilden jag stannade upp. Ljuvliga. Köper du via nätet? Eller finns det bra butik där du bor? Och blir det mest sockor, eller…?

  • 29 mars, 2012 08:38

   Garn är balsam för själen. Vissa satsar på dyra kläder, jag satsar på lite lyxigare garn. Det är olika, ibland från lokala affären och ibland på nätet. Ja, sockor eller sjalar. Alla på bilden är sockgarn, fast man kan ju göra vad man vill av dem. Jag har eg. bara gjort två sjalar. Den enda är ”finsjal” och den andra hänger med överallt, den är lite mindre, men det blir nog fler med tiden. De är så mysiga!

 2. 30 mars, 2012 04:41

  Härliga Bilder! Speciellt blommorna och garnet! Färgerna gav mig vårkänslor! Och barnen… ! Jag har verkligen stor beundran for er tvillingmammor. Både min syster och dig! Vad ni orkar och KAN!! Roligt att du fortsätter med din blogg! Den gör mig glad! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: