Hoppa till innehåll

Liten matutflykt

10 mars, 2012

Jag vet inte vad det är för finväder och sol ni andra pratar om, men vi har superdimmigt idag! Och ganska varmt. Ungarna vaknade 06 och jag beklagade mig på fejjan om att det är fasligt tidigt det är. 05 eller 06 är nära min smärtgräns, då blir det liksom inte så roligt längre. Å andra sidan så klagar jag inte alls idag, eftersom vi är fulltaliga här hemma igen och således turas om. Däremot hade ingen nåt bra förslag till lunch, så vi drog till Ikea, som ligger ett stenkast hemifrån.

Det var en massa folk på Ikea, fast det inte syns på bilderna. Inte så konstigt, en lördag förmiddag. Och alltid hittar man något man kunde ha eller köpa. Den här gången lyckades vi gå ut, utan några stora inköp. Sådana här dagar, då jag sitter där och matar twinsen, hör jag en massa folk prata om oss på sidan om. De säger ”oj, kolla tvillingar, jösses” och nåt i stil med att det verkar jobbigt. För sex, sju år sedan skulle jag ha råflabbat åt den som sa att jag en gång kommer att lägga tre ungar samtidigt, läsa bok och hålla koll på dem, ibland helt ensam. Och att det kommer att gå bra.

Jag sitter där, osminkad och med världens snabbast uppsatta hästsvans, men det är inte det som räknas. Om man är trygg och säker i sig själv, känner man ändå sig strålande och sånt är vackert på människor! Så kände jag mig idag, extra trebarnsmammig, stolt över mina glada, galna ungar och fri, på nåt sätt. Pank, men lycklig över köttbullarna och kaffet och de nöjda ungarna, speciellt twinsen, som vände och vred på huvet åt alla håll. De är så förnöjsamma när man är ute med dem och jag undrar ibland om det beror på att de är två eller att de bara är så. De åt så glatt av dem mat jag hade med, de fick knapra på några pommes av William och jag åt halva Williams efterrätt. Hah, så tur att han inte orkade hela chokladmoussen. 😀

Dagens fråga: Ni som har Ikea Family-kort, har ni haft nån nytta av det? Jag vill inte ha några kreditkort, utan jag menar bonusar och sånt.

Annons
3 kommentarer leave one →
 1. 11 mars, 2012 06:34

  Liten nytta har man nog. Ibland kommer det bra erbjudanden. Och ibland (på vardagar?) får man gratis kaffe om man äter mat.

  • 11 mars, 2012 07:31

   Nåja, bättre än inget. Fast jag tycker det känns lite onödigt. Hmm.

 2. Carina permalink
  12 mars, 2012 07:55

  När vår dotter i höstas flyttade till Åbo för studier, så inhandlade vi alla möbler från IKEA och fick med Family-kortet låna bilsläp utan kostnad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: