Hoppa till innehåll

Blöjor och sötnosar

14 februari, 2012

Det finns vissa saker man blir effektivare på att göra, när man har mer än ett barn. Som att tvätta ungar. Med William höll jag hela tiden på med badolja, jag var noga med vattnet, det skulle alltid badas, 37 grader och hej faderuttan. Men med twinsen, nä. Jag orkar inte, jag hinner inte riktigt! Oftast sitter de i handfatet, med ansiktet mot spegeln, med benen i kors som gosiga Buddhabebisar. Ibland badar de, båda två samtidigt, men då i baljan.

Vad gör man på alla hjärtans dag med två gosiga bebblor då? Tja, byter bajsblöjor och rensar borden. Milja rensar hyllor och strör ut alla kläder hon hittar, provar min bh på huvudet och röjer. Isaac har fått för sig att slänga huvudet hastigt bakåt när man har honom i famnen, så man får verkligen se upp (haha…) Sova verkar de inte vilja alls idag, men så sov de ju till halv åtta i morse också. Jag räknade förresten gårdagens och dagens bajslöjssaldo: 13 såhär långt. 😛

Söta är de så det förslår! Jag skulle kunna äta upp dem med små skedar, våra små underverk. Och jag brukar säga att det är tur bebisar är så gulliga, det blir så mycket lättare då. Idag fick vi post från Muksu. Ungarna blev glada, för de fick riva i breven och jag plockade loss ett par sidor med bra recept.

Nu sitter båda i min famn, så jag får se till att publicera detta, innan det försvinner, för att små händer så gärna skulle hjälpa till att skriva lite!

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. Barbro permalink
    14 februari, 2012 02:01

    Vilken vacker klänning unga fröken har.Håller med dig bägge två är helt underbara underverk. Ha en fortsatt bra vändag!

  2. fammo permalink
    15 februari, 2012 09:35

    På båda sätten (med eller utan badolja !) tycks det bli bra resultat och det är ju det som sist och slutligen är viktigt: det som blir under sträcket när man slutsummerar sitt liv och i ert fall finns där i saldoradet tre helt underbara barn! Tack för det!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: