Hoppa till innehåll

Orange, del IV

31 januari, 2012

Det är kallt ute. Sådär gnistrande kallt. Jag försöker få det på bild, men det går inte som jag vill. Jag står med stativet och kameran ute vid vägen och folk tror säkert jag är knäpp. Men vad gör det, det är ganska givande. Fingrarna hinner bli kalla, innan jag stapplar in i hissen igen. Jag slängde glas samtidigt. Nån här i betongförorten är säkert arg för att jag slamrar med glas och metalllock efter klockan nio.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: