Hoppa till innehåll

Hakjackan

30 januari, 2012

Vi prövade nya haklapps-kläder idag. Jag visste inte ens att jag hade såna där, jag hade köpt dem innan twinsen föddes och stoppat undan. För några dar sedan plockade jag bort och fram lite kläder och då hittade jag dem. Jag hittade också haklapparna som kom i moderskapsförpackningen, men de var riktigt dåliga! Jag har annars tyckt att lådan är nåt av det bästa man kan få, speciellt då vi inte fick nåt åt William. Men haklapparna var för stora och kunde inte alls spännas runt nacken. Okej, det ska ju inte vara superspänt, men det ska inte ramla ner mat under hakan, för att det blir ”hål” där.

Milja höll på att skratta som en tok åt sin bror, som inte var nöjd med plagget. Både kuned förresten redan ta av sig jackorna, de kändes lite jobbiga. Eller så är ungarna för små ännu. Det är första gången (som jag hört) att Milja skrattar sådär hjärtligt, så hon börjar hicka, åt sin bror (inte William för honom skrattar och skränar hon med ofta).

Vi brukar förresten inte kalla Isaac och Milja för store- eller lillebror. Visst, de kommer att göra det när de blir större; ”haha, jag är en minut äldre än dig” kan Isaac säga. Men jag kommer inte att uppmuntra dem att göra så. De är tvillingsyskon och de är lika gamla.

Den lilla boken ”Knacka på”, läser vi dagligen. Ibland sitter twinsen helt stilla, ibland klappar Milja i boken eller så vill de dra i den, men de lyssnar faktiskt också. Ganska otroligt, när de är så små. Jag började läsa seriöst åt William när han var ett och ett halvt och det har vi fortsatt med varje kväll. Lässtund är mysigt!

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: