Hoppa till innehåll

Solsken och badrockar

25 januari, 2012

Nu får det vara slutgnällt. Lite måtta får det vara.

Solen skiner på oss och det är perfekt vinterväder med nio minusgrader! Vi gick ut för att tanka lite D-vitamin. Den här gången tog jag den vanliga pulkan och satte båda på den. Vilka glada miner det blev! Fast Isaac hasade sådär lååångsamt bakåt och låg nästan ner efter ett tag. Milja ville kliva av, såg det ut som och kanske krypa i snön. Det är nåt vi inte har gjort, eftersom de inte kan gå. Det skulle betyda att Isaac ligger och slickar i snön, eftersom de inte kryper så bra med halare på, inte ens inne. Så vi väntar ett tag till. 🙂

Pulka och vagn är roligt! Speciellt när det är soligt. En äldre tant kom emot oss, när jag hade båda på pulkan, och sa att jag har en dyrbar last.

Dagarna känns redan längre. Och ljusare. Är det nåt jag inbillar mig? Så mycket annorlunda än december har det ju inte hunnit bli, men man är kanske inställd på att det lider mot vår.

Ungarna trivs ute och i vagnen. De sitter och småsuckar och säger ”öh!” till varandra. Sen svarar den andra ”öh, öh!”. Och så vidare, fram och tillbaka. Ibland svarar de om jag säger samma sak tillbaka. Det är nån slags mysljud. Det, eller så sjunger de långa ramsor: Ööööööuuuummmmmm. 😀

Idag fick vi ett trevligt paket från Liberoklubben! Vår badrock har kommit. Fast bara en, vi behöver en hel del poäng nu igen. Fast den var ganska stor, vi hinner kanske spara ihop till en till?

Jag måste förresten passa på att dela med mig av den här infon. Monikkoperhe-gruppen har ett event, tvillingarnas dag, den 2.2 (passade datum, eller hur? :)) och vill flagga för bättre p-platser och portar för de som har breda vagnar. Det kunde lika gärna gälla de som sitter i rullstol eller har syskonvagn. Få se om det ger nåt resultat. Jag väntar mig inget, men det vore roligt att ha fel. Sprid ordet!

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: