Hoppa till innehåll

En bildlördag

21 januari, 2012

Storebrors rum är så intressant att man inte alltid får vara där. Men ibland, då lånar man och får låna nästan vad som helst.

När Isaac blir riktigt ivrig, glömmer han bort att sätta ner händerna och viftar bara som en tok och kommer varken framåt eller bakåt. Och på tal om nåt annat: Ibland undrar jag hur det kommer sig att han har så mycket hår. Hans lugg är redan för lång och jag har klippt hans hår två gånger.

Ett par favoritsidor ur favoritböckerna. Speciellt det där med ”potatis är gratis”. Kanske är det kul för att det rimmar så lustigt?

Jag läste ABCD-boken en gång och kvällen efter frågade William (utan att vi tagit fram boken) varför D drack upp all citronsaft. Ibland blir han helt gråtfärdig över såna där saker – och saker som att jag nån gång bott ensam, i Sverige. Då försöker jag trösta, eftersom jag inte tycker det är lika hemskt med ensamhet, som han upplever just nu. Och om citronsaften sa William, tröstande till sig själv:
– C har säkert gjort ny saft ikväll, mamma!
– Ja, absolut, sa jag, och då räcker det till båda.

Små killar, stort hjärta. Och han hugger inte ner mig, som det ser ut på bilden. 🙂

Och så åkte vi lite bil. Miljixen somnade.

Mamsen och pappsen äter tapas. Jag vet inte hur länge det är, sedan vi har ätit ute på restaurang. Det kändes helt otroligt att kunna gå dit och sätta sig, i lugn och ro. Speciellt då det var halv fyra på lördag eftermiddag. Lugnt och skönt.

Vi gick lite på stan och kollade på satirbilder av presidentkandidater, kollade på kläder. Jag kollade på folk och allt. Allt sånt som jag annars inte hinner se. Och så blev det smygstart med fastlagsbulle och kaffe – hemma!

Hello snow, säger vi och tycker det är bra att det snöar mera, medan kvällen går mot natt.

Dagens bildredigeringstips: Picnik flyttar till Google+ och blir därmed gratis, fram till april. Även Premiumfunktionerna. Fast det gick trögt idag, jag håller mig till PS.

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. 22 januari, 2012 01:15

  Hallojs!! Kikar in för att önska dig en super mysig söndag och för att Bender har hittat hem för några dagar sedan 🙂 Tack!!

  • 22 januari, 2012 10:27

   Tack, va roligt!
   Förresten tycker jag det är starkt av dig att titta in här, på en mammablogg, när jag har förstått att du själv längtar så mycket. Kram.

 2. 24 januari, 2012 08:33

  🙂 Jag unnar alla familjelyckan ❤ Och tycker om din vardagliga återgivelse, med allt från shopping, hobbyhandarbete till fina mamma stunder, vaknätter och illa luktande bajsblölor!! 😉

 3. 24 januari, 2012 08:35

  Haha!! Bajsblöjor skulle det förstås stå 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: