Hoppa till innehåll

Morgonmys

19 januari, 2012

Denna otroligt vackra och snörika morgon, kokar vi grönsaksgryta i stora lass. Hurra för torkad dill och Herbamare utan salt. Dillen har varit i flitig användning. Ikväll har jag lovat W en prinskorvsoppa, sen blir det stekt gös åt de små och kanske stora. Fast jag vet ännu inte vad man krydda gös med så det blir gott. Kan man steka i lite, lite smör, eller är det för salt? Twinsen har ju fått smaka pyttelite salt i maten.

Just nu far de omkring på golvet dom små maskar, söta små maskar! Jag grävde just ut en metallklämma (en sån för brödpåsar) ur Isaacs mun. Annars är han lycklig över brödsmulor jag missat. Han petar mig på tårna och säger ooooj, oooj. 🙂 Milja är en solstråle som låter mig veta, om jag negligerar henne!

Ha en bra dag! Idag är jag extra tacksam för min härliga familj. Av ingen särskild orsak utan bara för att alla finns! ❤

20120119-103637.jpg

20120119-103657.jpg

20120119-103644.jpg

20120119-103822.jpg

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: