Hoppa till innehåll

Nattsudd

15 januari, 2012
tags:

Nu sover Sorg och nu sover Skratt
och alla stjärnor sova.
Men jag som vakat så mången natt,
har ingen längtan att sova.

Jag måste vänta en stund och se
om inte något ska hända,
om inte någonting stort vill ske
förr’n natten lupit till ända.

[Nils Ferlin 1938, ur Goggles]

Nej. Jag ska inte vaka hela natten. Jag tycker bara den där texten är så talande för den som gillar att nattuggla. Nu ska jag inte det, utan återgå till vila trygg. Som fågeln i sitt näste och allt det där. Jag sätter upp en bild jag tog med mobilen och satte ett filter på. Den hör inte alls hit, den är bara fin på nåt sätt. Det påminner mig också om att jag har snart 2000 bilder i mobilen. Dags att rensa och kanske även dags att ta lite färre bilder. Eller? Nä. Man kan ju alltid radera, det är bra med bilder.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. gillalaget permalink
    16 januari, 2012 06:54

    Vackra vackra ord! Och ja bilder är bra – säger en som knappt får med sig kameran en gång 😉

    • 16 januari, 2012 02:17

      Det är faktiskt med mobilen den här gången, i fullt dagsljus. Då är det lättare att ta bra bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: